Články & recenze

reklama
Škoda Superb nabízí nové benzínové motory. Nechybí ani pohon všech kol.
19. listopadu 2018
Škoda Superb rozšiřuje nabídku motorizací. Po delší odmlce se manažerský vůz nabízí opět s benzínovými motory. Ceny se takřka neměnily.
Test třetí generace Volkswagenu Touareg
17. listopadu 2018
Recenze nového Volkswagenu Touareg vznikala na téměř tisíci kilometrech českých ulic, silnic a dálnic. Testovali jsme třetí generaci SUV vyšší střední třídy mezi Prahou a Brnem i na Šumavě.
Přehled všech rodinných SUV s cenou do půl milionu. Karoq je až čtrnáctý
18. listopadu 2018
Nejdostupnějším SUV nižší střední třídy zůstává Dacia Duster. Za poslední tři roky cenová hladina těchto rodinných aut výrazně vzrostla. Zdražily všechny sledované modely. Škoda Karoq se nevejde mezi deset nejlevnějších zástupců kategorie.
Hyundai Tucson dostal výhodnou limitovanou výbavu
16. listopadu 2018
Best of Czech Turbo. To je název nové speciální výbavy, se kterou se od listopadu nabízí nošovické SUV Hyundai Tucson. Dostupná je pro benzinový i naftový turbo motor s objemem 1,6 litru. Co přináší navíc?
Již za čtyři roky: Volkswagen Passat z Česka, Škoda Karoq se přestěhuje na východ
16. listopadu 2018
Volkswagen se chce stát pionýrem v oblasti elektromobility. V souvislosti s tím ale musí plánovat výrazné změny ve výrobě. Češi budou vyrábět Passat.
Elektromobil Audi e-tron se bude prodávat od 2 090 000 korun
15. listopadu 2018
Audi představilo v českém premiéře elektromobil e-tron. Kříženec SUV a čtyřmístného kupé pojede až 200 km/h, má ujet více než 400 km na jedno nabití a bude stát 2 090 000 korun. První vozy se objeví v prodejnách v únoru.
Test Suzuki Vitara po faceliftu
14. listopadu 2018
Po třech letech tu máme novou recenzi Suzuki Vitara. Auto totiž letos prošlo faceliftem, takže jsme jej podrobili testu. Mnohem důležitější než změna tváře jsou však novinky pod kapotou.
Nejdražší auta z českých automobilek: K milionu se dostanou Hyundai i Škoda
14. listopadu 2018
Prostudovali jsme ceníky nových aut a vybrali ta nejdražší produkovaná v České republice. Vede Seat ze středočeských Kvasin.
Škoda Fabia mění ceny. Zdražení až o 7 tisíc korun.
13. listopadu 2018
Podzimní změny se dotkly další Škodovky. Faceliftovaná Fabia se po čtvrt roce od uvedení na trh zdražila až o 7 000 Kč. Nejlevněji ji pořídíte za 284 900 Kč.
Test ostrého Fordu Fiesta ST
12. listopadu 2018
U Fordu se nebojí a Fiestě ST dali tříválec. Jak si vede na českých silnicích se svým velmi tvrdým podvozkem jsme zjišťovali v testu. Auto nás nadchlo řízením, ale zklamaly nepohodlné sedačky.

PRVNÍ PŘEDCHOZÍ 1 2 3 4 5 6 308 309 310    POSLEDNÍ