Články & recenze

reklama
Test modernizované Mazdy CX-3
24. března 2019
Recenzi baby SUV Mazda CX-3 přivážíme po změnách, které na ní proběhly při faceliftu v roce 2018. Testovali jsme verzi s novým naftovým motorem 1.8 SKYACTIV-D s manuálním řazením a pohonem přední nápravy.
Mazda MX-5 dostala novou výbavu na oslavu svých třicátých narozenin
22. března 2019
Lehké sportovní kupé Mazda MX-5 letos slaví už třetí kulatiny. Japonská automobilka pro něj proto připravila speciální výbavu, která se začala prodávat i na českém trhu. Výbava je dostupná nejen pro model MX-5, ale i jeho verzi MX-5 RF s odlišnou karoserií.
Škoda plánuje levnější elektromobil velikosti Fabie. Vyrábět by se mohl v Kvasinách
22. března 2019
Šéf Škody Bernhard Maier na výroční tiskové konferenci potvrdil, že by Škoda v Česku do čtyř let mohla vyrábět rovnou tři čistě elektrická auta.
Elektroauto se vyplatí od nájezdu 12 000 kilometrů ročně, říká šéf Porsche ČR
21. března 2019
Jediným racionálním argumentem pro nákup elektroauta místo klasického vozu se spalovacím motorem je zatím cena za ujetý kilometr.
Modernizovaný Ford Mondeo levnější než předchůdce. Začíná na 701 900 korunách
19. března 2019
Manažerský vůz střední třídy nabízí svou upravenou tvář ve variantách liftback a kombi. Rozšířila se nabídka motorizací, výbavy však zůstaly stejné.
Nejoriginálnější Škoda má deset let. Yeti měl šanci stát se evropským Autem roku
19. března 2019
Škoda Kamiq, kterou automobilka odhalila letos v Ženevě, má svůj předobraz v Yetim, malém SUV, které se představilo tamtéž, jen před dvaceti lety.
Test Škody Kodiaq Scout
17. března 2019
Recenzi rodinného vozu Škoda Kodiaq jsme doplnili o informace z terénní verze Scout. Testovaná varianta disponovala dieslovým motorem 2.0 TDI/140 kW a automatickou převodovkou DSG. Nechyběl ani pohon všech čtyř kol.
Nissan mění ceníky u všech svých modelů. Došlo i ke zlevnění
15. března 2019
Japonská automobilka vzala jarní úklid opravdu z gruntu. Zatímco některé vozy jsou dostupnější než dříve, u jiných došlo ke zdražení až o desítky tisíc.
Honda HR-V dostala nový benzinový turbomotor. Stojí 689 900 Kč
14. března 2019
Honda rozšířila nabídku motorů u svého malého SUV HR-V. Nově je v nabídce výkonný turbomotor 1.5 VTEC. Dostupný je s manuální i automatickou převodovkou a také ve zcela nové výbavě.
Jaká auta vlastní muži a jaká ženy? Hledá se odpověď v otázce vkusu dle pohlaví
13. března 2019
Potvrdí výsledky zažitá klišé, že ženy jezdí v městských autíčkách a muži ve sporťácích? Podívejte se do galerie.

PRVNÍ PŘEDCHOZÍ 1 2 3 4 5 6 319 320 321    POSLEDNÍ