Články & recenze

reklama
Deset nejlevnějších nových aut v Česku se dá pořídit za méně než 225 000 Kč
27. října 2018
Nejlevnějším novým osobním autem na českém trhu zůstává Dacia Logan za 169 900 korun. Všech deset nejdostupnějších vozů se vešlo do částky 225 tisíc korun.
Test nového Fordu Focus
26. října 2018
Recenzi čtvrté generace Fordu Focus přivážíme několik týdnů poté, co se začala prodávat v Česku. Testovali jsme pětidveřový hatchback s motorem 1.0 EcoBoost ve verzi jen těsně přesahující čtyři sta tisíc korun.
Čtrnáct aut letos dostalo vysvědčení za bezpečnost. Podívejte se na jejich výsledky
25. října 2018
Organizace Euro NCAP letos provedla několik dalších sérií nárazových a bezpečnostních testů u novinek mezi osobními auty. Devět ze čtrnácti hodnocených vozů si odneslo plný počet pěti hvězd.
Praktická Dacia Dokker dostala nový naftový motor
24. října 2018
Nabídka motorů v praktické rodinné dodávce Dacia Dokker prošla zásadní modernizací. Přibyl nový turbodiesel ve dvou výkonnostních variantách. Benzinové verze prošly úpravami, vychází jim ale horší parametry než dříve
Škoda Scala míří na ikony autoprůmyslu. Konkurencí je VW Golf i Ford Focus
24. října 2018
Představení nové kompaktní Škody Scala se blíží. Podívejte se, komu bude mladoboleslavský hatchback konkurovat.
Test Nissanu Qashqai pro rok 2018
23. října 2018
Recenzi Nissanu Qashqai jsme výrazně přepracovali poté, co se nejprodávanější evropské SUV začalo prodávat s novými motory. Testovali jsme v okolí Barcelony tři verze nové benzinové pohonné jednotky 1.3 DIG-T.
Modernizovaný Hyundai Tucson přijíždí s novými motory. Nechybí ani hybridní pohon.
22. října 2018
Nošovický rodák prodělal úpravu vzhledu a spolu s ní představil i nové motory. V říjnu navíc přibyla i nová základní výbava a nyní se oblíbené SUV prodává od 549 990 Kč.
Test nového Citroënu Berlingo
21. října 2018
Recenzi Citroënu Berlingo přivážíme nedlouho poté, co se na českém trhu začala prodávat třetí generace populární osobní verze malé dodávky. Test nové Berlingo absolvovalo s novým naftovým motorem 1.5 BlueHDi.
Toyota RAV4 výrazně zlevnila. Základ stojí o 110 tisíc korun méně
20. října 2018
Zdá se, že podzim je ideální dobou pro nákup Toyoty RAV4. Auto totiž pořádně zlevnilo a to nejen v základní verzi, ale i ve vyšších stupních výbavy. O 100 tisíc korun levněji koupíte dokonce i naftovou variantu.
Audi chce zachránit diesel. A6 má promyšlenou techniku pohonu, bude to ale stačit?
20. října 2018
Audi A6 je mistrem dálničního plachtění. Je komfortní a ještě učí řídit ekonomicky.