Články & recenze

reklama
Citroën představuje nový model C5 Aircross. Ceny začínají na 550 000 Kč.
18. prosince 2018
Stále rostoucí zájem o SUV dokazuje v současné době bezmála třiceti procentní podíl z celkového počtu prodaných vozů na českém trhu. O své sousto se bude chtít poprat i Citroën a do boje posílá svou novou vlajkovou loď C5 Aircross.
Škoda Octavia už není nejoblíbenější auto v Česku. Emise výrazně hýbou prodeji
18. prosince 2018
Český trh s novými auty stagnuje, může za to přísnější emisní norma. Jedničkou mezi modely navíc v listopadu nebyla Škoda Octavia.
Test ostrého hatchbacku Hyundai i30 N
17. prosince 2018
Recenzi vozu Hyundai i30 N přivážíme z pohledu teprve devatenáctiletého řidiče, který ale už otestoval nejedno rychlé auto. Zkoušeli jsme nejrychlejší hyundai jak ve městě tak na okreskách.
Test třetí generace hatchbacku Kia Ceed
16. prosince 2018
Recenzi nového modelu Kia Ceed si můžete přečíst krátce po uvedení třetí generace rodinného hatchbacku ze Žiliny na český trh. Testovali jsme jej na všech typech komunikací - na okreskách, dálnicích i v ulicích měst.
Opel Corsa lehce zdražil. Za všechny výbavy dáte o 10 tisíc korun víc
15. prosince 2018
Zdražování je, zdá se, aktuálním trendem u řady automobilek. Dalším z vozů, který nyní koupíte jen za větší peníze, je městský hatchback Opel Corsa. Ve všech výbavách se totiž prodává o 10 tisíc korun dráž než na konci léta.
Auta, která přežila svou smrt. I v Česku jsou v prodeji Metuzalémové
15. prosince 2018
Našli jsme automobily, které na českém trhu již trochu přesluhují. V některých případech mají i více než deset let.
Nová Mazda 3 bude na první pohled hodně drahá, ale dostane spoustu výbavy
14. prosince 2018
Vyšší vstupní cena, ale také výrazně bohatší standardní výbava než u konkurence - taková je strategie prodeje čtvrté generace Mazdy 3. U prodejců se první hatchbacky objeví koncem února. Stát budou minimálně 520 900 korun.
Kia Venga zdražila o 10 tisíc korun. Méně výhodný je i bonus
13. prosince 2018
Malý rodinný vůz dostal během podzimu lehce upravený ceník. V něm se promítlo hlavně mírné zdražení auta ve všech prodávaných verzích. Tak výhodné není ani odprodání starého vozu, za který navíc dostanete jen pět tisíc korun místo původních deseti.
Ford Edge po faceliftu zdražil a dostal silnější motory
12. prosince 2018
Největší SUV značky Ford prodávané na českém trhu zmodernizovalo vzhled karoserie i nabídku motorů. Ty zůstaly naftové, ale posílily. Zvýšily se ceny, SUV vyšší střední třídy se prodává od 1 149 990 korun.
Hyundai rozšiřuje nabídku o nový model i30 N Fastback. Došlo i ke zdražení.
11. prosince 2018
Hyundai zdražil oblíbený model i30 a zároveň představil nového, sportovně laděného člena rodiny. Ten přehrává svého konkurenta, Škodu Octavii RS, výkonem. Jak je to s výbavou a cenami?