Články & recenze

reklama
Test modernizovaného hatchbacku Hyundai i20
12. října 2018
Recenzi modelu Hyundai i20 přivážíme poté, co konkurent Škody Fabia prodělal facelift. Testovali jsme verzi s novinkami: živým motorem 1.0 T-GDI/88 kW a sedmistupňovým automatem. Co dál se na malém hatchbacku měnilo?
Modernizované Suzuki Vitara láká na spoustu bezpečnostních asistentů. Stojí od 393 900 korun
11. října 2018
Suzuki uvedlo na český trh Vitaru pa faceliftu. Cena malého SUV začíná na 393 900 korunách s novým benzinovým turbomotorem 1.0 BoosterJet. Nejlepší poměr ceny a výbavy však vykazují vyšší verze výbav s pohonem všech kol. I kvůli spoustě nových bezpečnostních asistentů.
Hyundai i30 přichází s novou akční výbavou. Začíná na 389 990 Kč.
10. října 2018
Hyundai u svého nejprodávanějšího vozu na českém trhu přichází s novým Turbem. Nejedná se však o motor, nýbrž o výbavu patřící do akční nabídky Best of Czech. Nová výbava se u i30 objevuje u verze Fastback a kombi.
Test Škody Octavia Combi 1.6 TDI DSG
9. října 2018
Recenzi Škody Octavia Combi jsme rozšířili o dojmy z dvoutýdenního testování verze s naftovým motorem 1.6 TDI a automatickou převodovkou DSG. Mimo jiné jsme s ní absolvovali cestu ve čtyřech do Chorvatska a zpět.
Škoda nechce říct, jak nazve nástupce Rapidu. Vyberte nejlepší jméno z její historie
9. října 2018
Podle konceptu Vision RS tušíme, jak bude nástupce Rapidu vypadat. Jaké by mu ale slušelo jméno? Hlasujte.
Nové BMW X4 proti předchůdci vyrostlo a je dostupné pouze s automatickou převodovkou
8. října 2018
Druhá generace BMW X4 proti předchůdci nabobtnala. Zlepšení jsme naměřili i v některých parametrech interiéru. Zároveň je nová X4 dražší a lépe vybavená než první vydání křížence SUV a kupé střední třídy.
Jaké je poslední dieselové Volvo? Vyzkoušeli jsme rodinný kombík V60
7. října 2018
S modelem V60 a jeho zvýšenou verzí V60 Cross Country Volvo končí s dieselovými motory. O co přijdeme? Test kombi V60 s naftovým dvoulitrem.
Deset nejlevnějších SUV na českém trhu
7. října 2018
Tři nejlevnější modely kategorie SUV se dají pořídit za méně než tři sta tisíc korun. Sedmnáct se jich vejde do čtyř set tisíc. Vybrali jsme deset nejlevnějších.
Hyundai už nedává slevy za řidičák. Rozšířil nabídku malého hatchbacku i20
6. října 2018
Hyundai přestal nabízet slevy za počet let, kdy zájemce o nové auto vlastní řidičák a vůz značky. Nově také rozšířil nabídku inovovaného modelu i20 a snížil jeho první cenu na 284 990 korun.
Auris je zapomenut, Corolla se vrací. Toyota oprašuje známé jméno a míří na Octavii
6. října 2018
Toyota představila na pařížském autosalonu několik důležitých premiér. Prozkoumali jsme je.