Články & recenze

reklama
Našli jsme 15 nejlevnějších SUV s benzinovým turbo motorem
21. února 2019
Benzinové motory jsou v kategorii kompaktních SUV stále oblíbenější. A to i díky tomu, že levná Dacia Duster láká na novou přeplňovanou jednotku. S tou je na trhu ve své kategorii nejlevnější, ale jak jsou na tom její konkurenti?
Která auta Češi nejvíce hledají na Googlu? Překvapivě to není Škoda
21. února 2019
Česká pobočka Googlu zveřejnila žebříček deseti automobilových značek vyhledávaných na jejím portálu. První pozici si nedrží Škoda Auto.
Dacia mírně zdražila. Oblíbený Duster se pochlubil novým motorem
19. února 2019
Rumunská značka na českém trhu lehce zdražuje. Stále ale patří k nejlevnějším. SUV Dacia Duster dostalo nový přeplňovaný benzinový motor 1.3 TCe ve dvou výkonnostních verzích. Na kolik vyjde?
Test nového BMW X5
17. února 2019
Recenze čtvrté generace velkého a luxusního SUV s označením BMW X5 vychází z testu oblíbené verze 30d xDrive. Zkoušeli jsme tedy základní verzi naftového šestiválce okořeněnou množstvím příplatkových funkcí.
Volkswagen má odpověď na starosti všech otců od velkých rodin. Test VW Multivan
16. února 2019
Osobní verze dodávek jsou žádaným zbožím mezi početnými rodinami. Když vám velké MPV nestačí, není už nic vhodnějšího. Jen je potřeba dlouho šetřit.
Novinky Hyundai v Česku v roce 2019: elektřina, vodík a sport
14. února 2019
Hyundai letos uvede na český trh sportovně laděnou výbavu N Line u rodinného SUV Tucson. Menší SUV Kona dostane hybridní variantu. Takzvaný mild hybrid zamíří v kombinaci s naftovým motorem i do bestselleru i30. Prodávat by se mělo začít vodíkové Nexo.
Nouzové brzdění bude povinnou výbavou. Funguje dobře, dokud mu to nezačne klouzat
13. února 2019
Problémem je, že systémy své chování nedokážou upravit podle počasí. Na námraze pak nehodě nezabrání. Vyzkoušel to německý ADAC.
Test nejsilnější benzinové verze nového SUV DS7 Crossback
13. února 2019
Recenzi nového luxusního francouzského SUV DS7 Crossback jsme rozšířili o zážitky z testu benzinové varianty. Zkoušeli jsme aktuálně nejsilnější benzinové provedení s motorem 1.6 Puretech/165 kW.
Škoda si pořídila rychlonabíjecí stanice od Siemense. Bude se více elektrifikovat
12. února 2019
Škoda Auto zakládá infrastrukturu pro elektromobily ve svých výrobních závodech. Využije k tomu 56 nových rychlodobíjecích stanic od Siemense.
Nové BMW X5 přijíždí na český trh. Porovnali jsme ho s minulou generací i konkurenty.
10. února 2019
Na český trh s vážnou tváří přijíždí již čtvrtá generace úspěšného BMW X5. Nejprodávanější vůz německé automobilky celkově narostl, zároveň však zdražil. Začíná na 1 817 400 Kč.