Testy Mercedes-Benz

reklama
29. října 2015
Test Mercedes-Benz A
Krátce po představení na zářijovém autosalonu ve Frankfurtu jsme na tuzemských silnicích otestovali modernizované provedení Mercedesu A. V recenzi jsme se zaměřili na popis změn a dojmy z řízení verze 180D.
1. dubna 2016
Test Mercedes-Benz B
Přivážíme recenzi Mercedesu třídy B, která se soustředí zejména na změny, k nimž došlo při nedávné modernizaci. Křížence kategorií MPV, hatchback a kombi jsme testovali s naftovým motorem a automatickým řazením.
12. července 2014
Test Mercedes-Benz C
Test nového Mercedesu třídy C ukázal, že trend lákání mladších zákazníků ke značce sílí. Jak se to projevuje u manažerského sedanu v praxi? To jsme týden zjišťovali na dálnicích i rozbitých českých okreskách.
2. května 2017
Test Mercedes-Benz C kombi
Rozšířili jsme test kombi Mercedesu C o svezení s jeho ostrou verzí AMG C 43. Šestiválec má vysoký výkon, díky kterému je auto schopné akcelerovat z nuly na 100 km/h za 4,8 sekundy. A kromě toho i zajímavý zvuk.
21. listopadu 2015
Test Mercedes-Benz Citan Tourer XL
Mercedes Citan Tourer XL je převlečený Renault Kangoo Maxi. Testovali jsme tak vlastně dvě auta v jednom. V recenzi se tedy dozvíte největší klady a zápory prodloužené osobní verze kompaktní dodávky až pro sedm lidí.
21. září 2018
Test Mercedes-Benz CLS
Už třetí generace luxusního sedanu-kupé se vrací ke kořenům s agresivním designem. Testovali jsme ji s famózním naftovým šestiváclem, který má síly na rozdávání a je překvapivě úsporný. CLS je špičkové auto.
1. srpna 2016
Test Mercedes-Benz E
Recenzi nové generace Mercedesu třídy E jsme obohatili o spoustu nových zkušeností z týdenního testování na českých silnicích. Od březnové zahraniční prezentace se také rozšířila nabídka motorů ředitelského modelu.
10. října 2017
Test Mercedes-Benz E Kombi
Vyzkoušeli jsme kombík Mercedesu-Benz třídy E ve verzi All-Terrain. S plasty okolo karoserie, většími koly a přifouknutým podvozkem působí na pohled drsněji než obyčejné kombi. Nehledě na vzhled jde o povedené auto.
31. října 2017
Test Mercedes-Benz GLA
Recenzi Mercedesu GLA jsme obohatili a doplnili o zážitky z testování vozu po letošní modernizaci. Nejmenší terénní vůz s hvězdou ve znaku jsme znovu vyzkoušeli s nejsilnějším naftovým motorem a pohonem všech kol.
14. prosince 2015
Test Mercedes-Benz GLC
Recenze Mercedesu GLC vznikla nedlouho po uvedení nového středně velkého SUV na český trh. Testovali jsme nástupce modelu GLK s naftovým motorem a pohonem všech kol a hledali rozdíly proti předchůdci i konkurenci.
16. dubna 2016
Test Mercedes-Benz GLE
V recenzi modelu Mercedes-Benz GLE, což je přejmenované a modernizované provedení dřívějšího SUV s označením ML, jsme se zaměřili především na změny po faceliftu. Také jsme zjišťovali spotřebu v zimních podmínkách.
7. listopadu 2015
Test Mercedes-Benz GLE kupé
BMW X6 má konečně konkurenci. Otestovali jsme Mercedes GLE Coupé se vznětovým šestiválcem a porovnávali ho s největším konkurentem. V recenzi například zjistíte, že i SUV-kupé může být docela praktickým autem.
16. srpna 2016
Test Mercedes-Benz GLS
Jedno z největších a nejluxusnějších SUV na českém trhu. To je Mercedes GLS, který před nedávnem prošel faceliftem. Testovali jsme jeho jedinou naftovou verzi. Potěší komfortem i bohatou základní výbavou.
9. listopadu 2018
Test Mercedes-Benz S kabriolet
Je to jeden z nejdražších, ale zároveň nejlepších kabrioletů, který si můžete v současnosti koupit. Testovali jsme ho s lahodným osmiválcem. Tohle auto vás zahrne neomezeným přepychem. Nevěříte? Čtěte dál!
12. září 2016
Test Mercedes-Benz S L
Recenze jednoho z nejdražších, ale také nejluxusnějších velkosériově vyráběných aut prodávaných na českém trhu - to je test prodloužené verze Mercedesu třídy S. Zkoušeli jsme ekologické provedení plug-in hybrid.