Testy Peugeot

reklama
30. června 2014
Test Peugeot 108 5dv.
Dostal jsem jako jeden z prvních českých novinářů možnost otestovat nový Peugeot 108 ještě oficiálním zahájením jeho prodeje na českém trhu. Jak se liší od předchůdce a nedávno zkoušeného nástupce Toyoty Aygo?
7. května 2019
Test Peugeot 2008
Recenzi baby SUV Peugeot 2008 jsme rozšířili o dojmy z nejdražšího provedení. Test absolvovala varianta se silnějším naftovým motorem dostupná výhradně s automatickou převodovkou. To vše v nejvyšší výbavě GT-Line.
15. června 2015
Test Peugeot 208 5dv.
Modernizovaný Peugeot 208 jsme na rakouských silnicích otestovali ještě před jeho oficiálním uvedením na český trh. Recenze zahrnuje i zkoušku aktuálně nejúspornějšího motoru v sériově vyráběných osobních autech.
18. prosince 2016
Test Peugeot 3008
Recenzi nové generace Peugeotu 3008 jsme výrazně rozšířili o týdenní dojmy z českých silnic. První dojmy totiž pocházely z Itálie. V tuzemsku jsme testovali naftový motor 2.0 BlueHDI a bohatou třetí výbavu Allure.
22. května 2017
Test Peugeot 301
Sedan Peugeot 301 má za sebou velmi decentní facelift, poznáte ho podle upravené přídě s jiným tvarem světlometů a novými koly. Uvnitř se Peugeot chlubí novou sedmipalcovou dotykovou obrazovkou.
9. prosince 2017
Test Peugeot 308 GT
Recenzi Peugeotu 308 ve sportovně-luxusním provedení GT přivážíme po letošním faceliftu. Testovali jsme benzinovou verzi a zjišťovali, co se změnilo u rychlého rodinného hatchbacku s bohatou výbavou.
28. května 2019
Test Peugeot 308 SW
Recenzi Peugeotu 308 SW jsme doplnili o dojmy z dieslového motoru 1.5 BlueHDi o výkonu 96 kW, který se pojí s osmistupňovou automatickou převodovkou. V testu se dočtete o jeho nízké spotřebě i kultivovaném chodu.
16. února 2017
Test Peugeot 5008
V okolí Lisabonu jsme vyzkoušeli druhou generaci Peugeotu 5008. Zatímco předchůdce se řadil do kategorie MPV, nyní jde podle automobilky o SUV. Nová 5008 láká na styl i praktičnost.
10. prosince 2018
Test Peugeot 508
Přivážíme nejrozsáhlejší recenzi nového Peugeotu 508. Testovali jsme tři různé varianty manažerského auta s naftovými i benzinovými motory 1.6 BlueHDI, 2.0 BlueHDi a 1.6PureTech s manuálním i automatickým řazením.
14. ledna 2019
Test Peugeot Rifter
Peugeot Rifter je sice nové jméno, ale jde o nástupce modelu Partner Tepee, sourozence Citroënu Berlinga. Recenzi přivážíme pár měsíců poté, co se nový Rifter začal v Česku prodávat. Testovali jsme základní verzi.