Testy Škoda

reklama
13. ledna 2012
Test Škoda Citigo 3dv.
Obě výkonové verze Škody Citigo jsem dosud testoval jen krátce. Co nového přinesl týdenní test slabší varianty litrového tříválce v nejvyšší výbavě? Jaká je spotřeba nejmenší škodovky v nejrůznějších režimech?
17. února 2012
Test Škoda Citigo 5dv.
Test pětidveřové Škody Citigo proběhl v portugalském Lisabonu a jeho okolí. Jak se liší jízdní vlastnosti od nedávno zkoušeného třídveřového provedení? Změnil se interiér nejmenší škodovky a možnosti jeho využití?
26. června 2017
Test Škoda Citigo 5dv. FL
Recenzi Škody Citigo přivážíme poté, co prodělala první větší modernizaci po více než pěti letech od zahájení prodeje. Otestovali jsme všechny výkonové verze litrového motoru včetně varianty na zemní plyn CNG.
20. ledna 2015
Test Škoda Fabia
První testy nové Škody Fabia probíhaly v Portugalsku, jehož podnebí i kvalita silnic se od zimních českých reállií dost liší. Tentokrát jsme tedy novou generaci malé škodovky trápili doma. Dvacet dní a 2000 km.
16. března 2015
Test Škoda Fabia Combi
První testy Škody Fabia Combi probíhaly na hladkých francouzských silnicích. Tentokrát jsme nový kombík trápili dva týdny na českých a slovenských dálnicích i okreskách a to s naftovým motorem. Na co jsme přišli?
12. října 2017
Test Škoda Karoq
Recenze Škody Karoq vznikala na mezinárodní prezentaci na Sicílii, protože v Česku se auto začne prodávat teprve 18. října. Otestovali jsme tři různé varianty s pohonem přední nápravy i všech kol.
21. července 2017
Test Škoda Kodiaq
Recenzi Škody Kodiaq jsme rozšířili o šest týdnů zkušeností s jízdou s nejsilnějším naftovým motorem a automatickou převodovkou. Testovali jsme například krátkodobou i dlouhodobou spotřebu.
1. června 2017
Test Škoda Octavia
Recenzi Škody Octavia po nedávném faceliftu rozeznatelném na první pohled díky "čtyřokým" světlometům jsme rozšířili o dojmy z testu další verze. Týden jsme trápili základní motor 1.0 TSI s manuálním řazením.
15. dubna 2017
Test Škoda Octavia Combi
Vydáváme recenzi Škody Octavia Combi po modernizaci v roce 2017. Testovali jsme nejsilnější verzi s pohonem všech kol, ale do článku jsme promítli i zkušenosti s mnoha auty zkoušenými před faceliftem.
12. června 2017
Test Škoda Octavia Combi RS
Recenzi Škody Octavia Combi RS jsme obohatili o dojmy z testování nejvýkonnější verze RS 245. Na italském závodním okruhu Vallelunga i v jeho okolí jsme zkoušeli provedení s manuální i automatickou převodovkou.
7. června 2017
Test Škoda Octavia RS
Recenze Škody Octavia RS vznikala na několika místech. Nejrychlejší a nejsilnější octavii všech dob jsme testovali v uzavřeném areálu v rakouském Pachfurthu, na italském závodním okruhu Vallelunga i v jejich okolí.
10. dubna 2017
Test Škoda Octavia Scout
Recenzi "čtyřoké" Škody Octavia Scout přivážíme ze zkušebního polygonu v rakouském Pachfurthu a jeho okolí. Tady jsme měli možnost testovat modernizovaného Scouta nejen na silnicích, ale i v docela těžkém terénu.
26. července 2017
Test Škoda Rapid
Recenzi modernizované Škody Rapid jsme připravili krátce po zahájení jejího prodeje. Soustředili jsme se při testu nejen na novinky v rámci faceliftu, ale také na aktuální porovnávání s konkurenčními vozy.
11. května 2017
Test Škoda Rapid Spaceback
Modely Rapid a Rapid Spaceback prošly modernizací, faceliftovaný vůz jsme testovali v okolí německého Frankfurtu. Nejvýraznější jsou nové světlomety, potěší chování tříválcového motoru o objemu 1,0 litru.
19. června 2016
Test Škoda Superb
Recenzi Škody Superb jsme obohatili o dojmy z ekologické verze GreenLine. Tři řidiči s ní během dvoutýdenního testu ujeli více než pět tisíc kilometrů. A byli potěšeni opravdu nízkou spotřebou.
27. listopadu 2016
Test Škoda Superb Combi
Už tak dost podrobnou recenzu Škody Superb Combi jsme rozšířili o zkušenosti s novou výbavou SportLine. A otestovali jsme přitom nejsportovnější možnou verzi - provedení s nejsilnějším motorem 2.0 TSI/206 kW 4x4.
6. června 2014
Test Škoda Yeti
Otestovali jsme modernizovanou Škodu Yeti v šedesátiprocentním klesání, při brutálních bočních náklonech a křížení náprav s vysoko zvednutými koly. S pohonem všech kol a naftovým motorem jde o slušného teréňáka.