Testy Volkswagen

reklama
19. srpna 2017
Test Volkswagen Arteon
Recenzi Volkswagenu Arteon jsme obohatili o test verze s benzinovým motorem a pohonem všech kol. Zkoušeli jsme ji mezi Prahou a Alpami, takže nechyběly ani rychlé úseky po německých dálnicích.
27. října 2015
Test Volkswagen Caddy
Volkswagen Caddy letos přijel na český trh ve čtvrté generaci. Podrobná recenze se soustředí na změny, které u osobní verze kompaktní dodávky nastaly. Test se zaměřuje také na klady a zápory při porovnání se soupeři.
18. února 2016
Test Volkswagen Caddy Alltrack
I rodinné auto vycházející z dodávky může být šik. Dokazuje to recenze Volkswagenu Caddy v outdoorovém provedení Alltrack. Testovali jsme pohon všech kol a úsporný turbodiesel. Škoda, že je drahý.
25. března 2016
Test Volkswagen Caddy Maxi
Nový Volkswagen Caddy Maxi jsme otestovali na cestě do chorvatského Primoštenu a zpět. Recenze prodloužené verze rodinného velkoprostorového vozu na bázi dodávky se zabývá základním naftový motorem.
6. dubna 2017
Test Volkswagen e-Golf
Recenzi modernizovaného Volkswagenu e-Golf přivážíme z Mallorky. Elektromobil dostal silnější baterie, delší dojezd, výkonnější motor a některé nové prvky výbavy. Vše se dozvíte z podrobného testu.
8. července 2020
Test Volkswagen Golf nový
Řídili jsme nový VW Golf s naftovým motorem 2.0 TDI Evo. Dokáže pohodlně jezdit i za 3,5 litru nafty na 100 km, po dálnici třeba za čtyři. Je navíc tichý. Tohle auto dokazuje, že diesely mají smysl!
13. prosince 2017
Test Volkswagen Golf Variant
Přivážíme recenzi Volkswagenu Golf Variant po letošní modernizaci. Auto jsme testovali tři měsíce a ujeli s ním více než pět tisíc kilometrů. Čím potěšilo a kde zklamalo? Co se na kombíku letos změnilo?
31. prosince 2019
Test Volkswagen Passat Alltrack
Kastegorie takzvaných allroadů se stále těší velké oblibě. Kombi na vyšším podvozku, s pohonem všech kol a plastovou ochranou do terénu má i Volkswagen. Testovali jsme ho s nejsilnějším dieselem z jeho nabídky.
21. května 2020
Test Volkswagen Passat Variant
Volkswagen Passat před nedávnem prošel faceliftem. Testovali jsme ho v provedení hybridu do zásuvky GTE, který dokáže ujet čistě na elektřinu přes 50 km. A stále přitom jde o velmi praktické auto.
8. září 2017
Test Volkswagen Polo
Nová generace oblíbeného městského Pola přichází se skvělými jízdními vlastnostmi a bohatou výbavou. Testovali jsme ji s tichým tříválcovým motorem. Má dokonce i nastavitelné tlumiče DCC. Jen je trochu dražší.
12. října 2015
Test Volkswagen Sharan
Recenzi VW Sharan přivážíme poté, co velkoprostorový rodinný vůz prodělal začátkem letošního roku facelift. Na první pohled sice Sharan zůstává skoro stejný jako dřív, test ale odhalí, že uvnitř se toho změnilo dost.
1. května 2020
Test Volkswagen T-Cross
Malé SUV a silný 110 kW agregát zní jako vhodná kombinace pro zábavnou jízdu. Předpoklady k tomu má, ale jaká je skutečnost? Dozvíte se v naší rozšířené recenzi.
26. října 2017
Test Volkswagen T-Roc
Recenzi nového SUV Volkswagen T-ROC přivážíme z portugalských silnic více než dva měsíce před oficiálním začátkem prodeje novinky na českém trhu. Testy odhalily, že T-ROC je vším možným, jen ne nudným automobilem.
11. července 2019
Test Volkswagen Tiguan
Výkon 240 koní dělá z tohoto motoru nejsilnější diesel pro VW Tiguan. Ve spojení s pohonem všech kol a automatem jde o ideál. Doplnili jsme recenzi úspěšného SUV o naše dojmy z 1500 km dlouhé cesty s tímto vozem.
18. listopadu 2019
Test Volkswagen Tiguan Allspace
Recenzi vozu Volkswagen Tiguan Allspace jsme doplnili o dojmy z nejsilnější naftové motorizace 2.0 BiTDI s výkonem 176 kW. Vyzkoušeli jsme i dvouspojkovou automatickou převodovku DSG.
17. listopadu 2018
Test Volkswagen Touareg
Recenze nového Volkswagenu Touareg vznikala na téměř tisíci kilometrech českých ulic, silnic a dálnic. Testovali jsme třetí generaci SUV vyšší střední třídy mezi Prahou a Brnem i na Šumavě.
22. července 2016
Test Volkswagen Touran
Recenzi kompaktního velkoprostorového vozu, který může převézt až sedm cestujících, jsme obohatili o zkušenosti s benzinovým motorem 1,4 TSI a sedmistupňovou převodovkou DSG.